Stappen aanvraag lidmaatschap

Hier volgen de stappen voor aanmelding bij de LVPW. Voor details kun je verder lezen in het validatiereglement en registratiereglement.

Stap 1

Ga na of je diploma’s voldoen aan de eisen van de LVPW.
Je kunt de lijst van erkende opleidingen op onze site bekijken.

Stap 2

(alleen nodig als je diploma’s niet lijken te voldoen aan de eisen van de LVPW). Staat je basisdiploma niet in de lijst met erkende opleidingen, terwijl je wel vermoedt dat je opleiding aan de eisen voldoet, dan is het nodig dat je je opleiding eerst laat valideren.
Het formulier voor het laten valideren van een opleiding kun je hier downloaden.
Stuur het ingevulde formulier met alle bijlagen naar het secretariaat. Vergeet niet de validatiekosten van € 60,- over te maken met vermelding van je naam en het woord ‘validatie-aanvraag’. Je aanvraag wordt pas na ontvangst van je betaling in behandeling genomen.

Stap 3

Staat je basisdiploma wel in de lijst met erkende opleidingen of is je opleiding al door het bestuur goedgekeurd, dan kun je jezelf met behulp van dit formulier aanmelden voor registratie.
Tijdens het invullen van het aanmeldformulier wordt gevraagd een aantal documenten te uploaden die nodig zijn om je aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Een aantal daarvan moeten worden ondertekend. Deze formulieren kun je hieronder alvast downloaden.

 

Referentieformulier

LVPW-verklaring

Intervisieformulier

Supervisieformulier

 

Klik hier om je als lid aan te melden bij LVPW.
Het aanmeldformulier hoeft niet in 1x te worden ingevuld. Reeds ingevulde antwoorden worden automatisch opgeslagen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een factuur van € 170,- voor de registratiekosten. Je aanvraag wordt pas na ontvangst van je betaling in behandeling genomen.

Stap 4

Als je dossier volledig is, ontvang je een uitnodiging voor een gesprek met de registratiecommissie. Deze commissie geeft daarna op basis van het dossier en het gesprek een advies aan het bestuur over toelating.

Stap 5

Na een positieve beslissing door het bestuur ontvang je de licentie en andere bijbehorende documenten.

Deel dit artikel

ZORGaanbieder

Ben je op zoek naar een actieve beroepsvereniging en wil je je verder ontwikkelen? Lees dan verder en kijk of je kunt aansluiten bij onze leden.

CLIëNT

Ben je op zoek naar een betrouwbare zorgaanbieder? En wil je weten of het vergoed wordt? Vind hier eenvoudig de juiste zorgaanbieder bij je in de buurt.

 

PARTNER

Wil je een opleiding of scholing bij ons laten accrediteren of meer weten over onze samenwerkings­partners? Lees dan verder.

 

VERWIJZER

Krijg je als (huis)arts zoekvragen naar psychosociaal zorgverleners? Lees hier hoe we elkaar kunnen versterken.