Zorgaanbieder

Bij LVPW maak je onderdeel uit van een beroepsvereniging met leden die zich actief inzetten om de professionaliteit van het beroep psychosociale hulpverlening verder te ontwikkelen.

Wil je zien wat ons aanbod is voor bij- en nascholing zie erkend bij- en nascholingsaanbod.

Als je ook wilt weten welke zakelijke voordelen het heeft om lid te worden, lees hier verder.

In onderstaande kolommen kun je alle informatie vinden over de soorten lidmaatschappen, de toelatingseisen, de contributie en de stappen die je moet doorlopen voor je aanmelding bij LVPW.

 

 

 

Soorten lidmaatschap

Er zijn verschillende lidmaatschappen:

* Basislid

* Registerlid

* Lid in opleiding

toelatingseisen

Een kandidaat kan worden toegelaten als geregistreerd lid indien hij of zij beschikt over een bewijs van psychosociale basiskennis plus een diploma van een aanvullende vierjarige psychosociale beroepsopleiding.
Lees meer over de toelatingseisen via onderstaande button.

contributie

De contributie is afhankelijk van het soort lidmaatschap. Het bedrag van de contributie is incl. abonnement Psychosociaal Digitaal; excl. de verplichte collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering en collectieve aansluiting bij SCAG.
Klik op onderstaande button voor alle informatie rondom de contributie.

stappen aanvraag Lidmaatschap

Als je voldoet aan de eisen om lid te worden moet je voor aanmelding bij LVPW een aantal stappen doorlopen…

 

 

BEN je PSYCHSOCIAAL THERAPEUT? WORD NU LID.

Het lidmaatschap van LVPW biedt als belangrijkste voordeel dat je onderdeel uitmaakt van een beroepsvereniging met leden die zich actief inzetten om de professionaliteit van het beroep psychosociaal hulpverlener verder te ontwikkelen.