Workshop Trauma en Gehechtheid, taal van het lichaam 17.06.2022

Deze interessante workshop wordt georganiseerd door LVPW en gegeven door Linda Riemsdijk, Lichaamsgericht psychotherapeut, traumatherapeut, supervisor en trainer.

De workshop is op 17.06.2022 helemaal vol.

Je werkt met mensen  en hebt daarmee per definitie te maken met Hechting en Trauma.

Wil je leren hoe het is om de taal van het lichaam, het (reguleren van) het zenuwstelsel en correctieve hechtingservaringen te integreren in jouw werk? Wil je ervaren welk verschil dat kan maken in de ontwikkeling en het (trauma)herstel van mensen?

 

Er zijn maar weinig psychotherapievormen of behandelmethoden die het genezend vermogen van het lichaam inzetten om de geestelijke en fysieke erfenis van trauma of problematische gehechtheid te verminderen. Hierdoor blijven therapeuten veelal afhankelijk van het narratieve (woordelijke) verhaal van hun cliënt. Door geen gebruik te maken van het lichaam als instrument voor therapeutische actie, wordt de cliënt een belangrijk en onmisbaar middel onthouden om tot zelfkennis en verandering te komen. Daarbij komt vaak dat veel cliënten met dergelijke ervaringen in hun leven al de nodige gesprekstherapieën hebben gehad en het woordelijke verhaal over hun leven wel kennen.

 

Lees hier meer over deze workshop die op 17.06.2022 wordt gehouden.

Deel dit artikel

CLIëNT

Ben je op zoek naar een betrouwbare zorgaanbieder? En wil je weten of het vergoed wordt? Vind hier eenvoudig de juiste zorgaanbieder bij je in de buurt.

VERWIJZER

Krijg je als (huis)arts zoekvragen naar psychosociaal zorgverleners? Lees hier hoe we elkaar kunnen versterken.

PARTNER

Wil je een opleiding of scholing bij ons laten accrediteren of meer weten over onze samenwerkings­partners? Lees dan verder.