Workshop Emotioneel Meesterschap op 09.11.2024

De workshop wordt gegeven door Marja Postema.

 

Deze workshop wordt verzorgd door Marja Postema die zich gespecialiseerd heeft in het thema Emoties en over de invloed van de eerste levensfase op hoe wij als mensen met emoties omgaan. Elke verandering begint bij zelfonderzoek en bewustwording.

In eerste instantie gericht op je jeugdervaringen, omdat hier het fundament gelegd wordt van jouw manier van denken, voelen en handelen.

 

Jouw emotioneel en psychisch fundament wordt in de eerste zeven jaar van je leven gevormd. Dat gaat over gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen, vertrouwen in anderen, het gevoel dat je de moeite waard bent en het gevoel dat je mag zijn wie je bent.

De training zal bestaan uit:
Zelfonderzoek, wat betekent dat je je bewust wordt van alle invloeden tijdens de eerste levensfase. Hier wordt jouw ‘harde schijf’ gevuld met een routeplanner voor het leven, zonder dat je precies weet wat erop staat. Door je hiervan bewust te worden, kun je jouw geprogrammeerde interpretaties en automatische reacties, die je belemmeren om tot je recht te komen, geleidelijk leren loslaten.
De dag staat in het teken van 10 aspecten die onze psychologische en emotionele ontwikkeling beïnvloeden.

 

Ochtendprogramma
In de ochtend behandelen we vijf aspecten: Bij elk aspect/invloed wordt met een stukje theorie en een voorbeeld uit eigen ervaring gestart.
Vervolgens krijgen de deelnemers een opdracht voor zelfreflectie in een subgroep zodat ze hun eigen ervaring kunnen uitwisselen. Elk aspect wordt plenair afgesloten.

 

Middagprogramma
In de middag komen de andere vijf aspecten aan bod. Er zal gebruik gemaakt worden van verschillende werkvormen.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 09 november 2024
Locatie: Fonteinkerk, Robert Kochstraat 4, 3817 JM Amersfoort
Tijd: van 9:30-16:30 uur (pauze 13:00 tot 13:30 uur)
Koffie, thee en lunch wordt verzorgd. Graag dieetwensen doorgeven bij aanmelding.
Kosten: €145,- (leden) en €155,- (niet leden)
Maximum aantal deelnemers: 20
Inschrijven: via onderstaande de link.

Voor deze dag ontvang je een certificaat. LVPW heeft de bijscholingsdag geaccrediteerd met 10 punten en de dag voldoet aan de eisen van PsBK.

Deel dit artikel

CLIËNT

Ben je op zoek naar een betrouwbare zorgaanbieder? En wil je weten of het vergoed wordt? Vind hier eenvoudig de juiste zorgaanbieder bij je in de buurt.

VERWIJZER

Krijg je als (huis)arts zoekvragen naar psychosociaal zorgverleners? Lees hier hoe we elkaar kunnen versterken.

PARTNER

Wil je een opleiding of scholing bij ons laten accrediteren of meer weten over onze samenwerkings­partners? Lees dan verder.