Week tegen Kindermishandeling

Dit jaar is van maandag 14 november t/m zondag 20 november de Week tegen Kindermishandeling en zal José Al exposeren in MicksArt Gallery van Erik Knegt aan de Kapitein Grantstraat 24 in Emmen, naast kringloopwinkel Het Goed.

 

Op zondag 13 november om 15.00 uur is de opening van haar Expoësitie ‘Van verscheurdheid naar Heelheid’ waar zij een korte lezing zal geven over vroegkinderlijk trauma en waarom kindermishandeling ons allemaal aangaat en vooral wat je kunt doen om te helpen. Want alleen samen kunnen we het verschil maken!

 

De poëzie wordt gedragen door het pianospel van Jorge Corral en is er deze middag een muzikale omlijsting van 70STREET, met Marc Feringa op piano en zang en Norman Hess op basgitaar. Daarna is er alle ruimte om met een hapje en een drankje rond te kijken in de gallery van 1000 m2 Kunst.

 

José vindt het heel fijn als jullie komen maar lukt het niet om naar de opening te komen dan is er de hele week van maandag 14 november t/m zondag 20 november nog de mogelijkheid om te gaan kijken. Micksart Collectief is dagelijks geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en iedere zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Klik hier voor de uitnodiging.

Deel dit artikel

CLIËNT

Ben je op zoek naar een betrouwbare zorgaanbieder? En wil je weten of het vergoed wordt? Vind hier eenvoudig de juiste zorgaanbieder bij je in de buurt.

VERWIJZER

Krijg je als (huis)arts zoekvragen naar psychosociaal zorgverleners? Lees hier hoe we elkaar kunnen versterken.

PARTNER

Wil je een opleiding of scholing bij ons laten accrediteren of meer weten over onze samenwerkings­partners? Lees dan verder.