Verwijzer

Ben je huisarts, specialist of een andere partij die patiënten heeft om door te verwijzen naar een psychosociale zorgaanbieder? Kijk dan naar de zoekfunctie om te zien welke erkende zorgaanbieders we in jouw regio hebben en bij welke problematieken zij kunnen worden ingezet. Ook kun je hier meer lezen over de vergoedingen via de zorgverzekeraar.
Bij LVPW zijn uitsluitend gekwalificeerde zorgaanbieders met een erkende opleiding aangesloten. Door bij- en nascholing, supervisie en intervisie houden ze de kwaliteit ook op peil, zodat jouw patiënt de best mogelijke zorg krijgt.

 

Psychosociale Hulp: Snel en Effectief voor Cliënten

Bij patiënten die kampen met terugkerende of chronische, lichamelijke en/of psychische klachten, spelen psychosociale factoren vaak een cruciale rol. De Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW) staat klaar om uw cliënten te helpen en hen snel de benodigde psychosociale ondersteuning te bieden: de bij ons aangesloten therapeuten hebben over het algemeen géén wachtlijst. Vind een therapeut in uw omgeving

Vergoeding zorgverzekeraar

Kwaliteitsbewaking

Klachtenregeling

BEN je zorgaanbieder? WORD NU LID.

Het lidmaatschap van LVPW biedt als belangrijkste voordeel dat je onderdeel uitmaakt van een beroepsvereniging met leden die zich actief inzetten om de professionaliteit van het beroep psychosociaal hulpverlener verder te ontwikkelen.