Visie

LVPW staat voor:

Professionaliteit

Wij zijn bevlogen en vakbekwame professionals die met plezier en passie het werk van psychosociaal therapeut willen optimaliseren. Voor cliënten werken onze leden aan balans in draagkracht en draaglast. Onze therapeuten zorgen ervoor dat hun cliënten zelf weer verder kunnen op hun weg.

 

Ondernemerschap

“Wij gaan ervoor zodat jij verder kunt !” Wij gunnen onze leden een bloeiende praktijk en stimuleren het vakmanschap door het faciliteren van tools, kennis en vaardigheden. Wij zoeken voor onze leden naar mogelijkheden om hun praktijk te laten groeien.

 

Samenwerking

Wij vinden het belangrijk om als leden met elkaar de samenwerking op te zoeken, maar ook als beroepsvereniging met partners in de sector en andere stakeholders samen te werken aan erkenning, zichtbaarheid en continue verbetering van de psychosociale begeleiding.

Deel dit artikel

CLIËNT

Ben je op zoek naar een betrouwbare zorgaanbieder? En wil je weten of het vergoed wordt? Vind hier eenvoudig de juiste zorgaanbieder bij je in de buurt.

VERWIJZER

Krijg je als (huis)arts zoekvragen naar psychosociaal zorgverleners? Lees hier hoe we elkaar kunnen versterken.

PARTNER

Wil je een opleiding of scholing bij ons laten accrediteren of meer weten over onze samenwerkings­partners? Lees dan verder.