Commissie Cliënt Contact

Wat doet de commissie?

Wat uniek is aan de LVPW, is de samenwerking met patiëntenverenigingen.
Alvleeskliervereniging en Crohn-Colitis NL zijn daar voorbeelden van.  Doelstelling is om mensen met een aandoeningen aan de alvleesklier of lijden aan de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa psychosociale ondersteuning te bieden wanneer zij daar behoefte aan hebben.

 

De Commissie Cliënt Contact onderhoudt de contacten met deze patiëntenverenigingen en brengt patiënten die psychosociale ondersteuning willen in contact met een daartoe speciaal geschoolde LVPW-therapeut in hun omgeving.  Daarvoor is TEAM PV (Team Patiëntenverenigingen) in het leven geroepen: een groep therapeuten binnen  LVPW die zich hierin hebben gespecialiseerd.

De Commissie Cliënt Contact organiseert ook de bijscholingen voor deze LVPW-therapeuten.

 

De Commissie Cliënt Contact is altijd op zoek naar mogelijke nieuwe samenwerkingen met andere patiëntenverenigingen, omdat is gebleken dat LVPW-therapeuten op het gebied van psychosociale ondersteuning voor chronische patiënten meerwaarde kunnen leveren.

 

De commissie zoekt nieuwe commissieleden: ben jij geïnteresseerd om een bijdrage te leveren als commissielid? Neem dan contact op met cliëntcontact@lvpw.nl.

 

Wil jij toetreden tot het Team Patiëntenverenigingen? Neem dan contact op met de commissie cliëntcontact@lvpw.nl.

 

Ben je patiënt en ben je op zoek naar een therapeut bij jou in de buurt die je kan begeleiden?
Mail dan naar cliëntcontact@lvpw.nl.

Deel dit artikel

CLIËNT

Ben je op zoek naar een betrouwbare zorgaanbieder? En wil je weten of het vergoed wordt? Vind hier eenvoudig de juiste zorgaanbieder bij je in de buurt.

VERWIJZER

Krijg je als (huis)arts zoekvragen naar psychosociaal zorgverleners? Lees hier hoe we elkaar kunnen versterken.

PARTNER

Wil je een opleiding of scholing bij ons laten accrediteren of meer weten over onze samenwerkings­partners? Lees dan verder.