Cliënt

Je bent op zoek naar een deskundige therapeut, coach of andere zorgaanbieder, maar waar begin je? Bij LVPW zijn gekwalificeerde zorgaanbieders met een erkende opleiding aangesloten. Door bij- en nascholing, supervisie en intervisie houden ze de kwaliteit ook op peil, zodat jij de best mogelijke zorg krijgt.
Je kunt hier meer lezen over de vergoedingen via de zorgverzekeraar en over de patiëntenverenigingen. Ook kun je eenvoudig zoeken naar een zorgaanbieder bij jou in de buurt. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op.

Patiëntenvereniging Crohn

Heb je te maken met de ziekte van Crohn, bij jezelf of een naaste, en zoek je een therapeut? LVPW heeft zorgaanbieders die gespecialiseerd zijn in de ziekte van Crohn en het hervinden van balans.

Vergoeding Zorgverzekeraar

Wil je meer weten over de vergoeding van jouw zorgverzekeraar? Wij hebben een uitgebreid overzicht van veel verschillende zorgverzekeraars.

Patiëntenvereniging Pancreas

Heb je (in je omgeving) te maken met een ziekte aan de pancreas, wil je daar meer over weten of zoek je een zorgaanbieder die je ondersteunt bij de psychische en sociale gevolgen van alvleesklierproblematiek? Lees dan verder.

Klachtenregeling

Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan kun je hier alles vinden over onze regelingen daarvoor.

BEN je PSYCHSOCIAAL THERAPEUT? WORD NU LID.

Het lidmaatschap van LVPW biedt als belangrijkste voordeel dat je onderdeel uitmaakt van een beroepsvereniging met leden die zich actief inzetten om de professionaliteit van het beroep psychosociaal hulpverlener verder te ontwikkelen.